Projeler

BAP PROJELERİ;

  • Ege Bölgesi Su Ürünleri İşleme Tesislerinin Mevcut Durumu, Sorunları Ve Çözüm Önerileri. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi. Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Ali GÜNLÜ

 

  • Kültür Sarıağız Balığı (Argyrosomus regius)’nın Ölüm Sonrası Kas Proteinlerindeki Değişimlerinin SDSPAGE Kullanılarak Belirlenmesi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi. Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Ali GÜNLÜ

 

  • Gümüşi Havuz Balığı(Carassius gibelio Bloch, 1782)’nın Besinsel Kompozisyonunun Belirlenmesi. . Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi. Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Latif TAŞKAYA

 

  • Gökova Körfezinde İnce Ve Kalın Paragat Takımlarında Av Komposizyonunun Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi. Proje Yürütücüsü: Dr. Anıl GÜLŞAHİN

 

  • Gümüşi Havuz Balığı (Carasius gibelio, Bloch, 1782)’nın Farklı İşleme Yöntemleri İle Değerlendirilerek Ekonomiye Kazandırılması. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi (Tamamlandı). Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Taçnur BAYGAR

 

  • Muğla İlinde Bulunan Bazı Makro Alglerin Besinsel Kompozisyonlarının Belirlenmesi Ve Gıda Amacıyla Kullanım Olanaklarının Tespiti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi (Tamamlandı). Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Taçnur BAYGAR

 

  • Portakal Yaprağından Elde Edilen Esansiyel Yağ İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamaların Karideslerin Kalitesi Ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi (Tamamlandı). Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Taçnur BAYGAR

 

  • Yöresel ‘Hamsi Kaygana’nın Üretimi Ve Üretiminde Kullanılan Kurutulmuş Ot Ve Baharatların Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi (Tamamlandı). Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Latif TAŞKAYA

 

  • Muğla İlinde Farklı Satış Yerlerinde Satılan Bazı Su Ürünlerinin Kalitesinin Belirlenmesi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Projesi (Tamamlandı). Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Taçnur BAYGAR

 

TUBİTAK, SANTEZ PROJELERİ;

  • Üzüm (Vitis viniferae L.) Çekirdeği Yağı İçeren Jelatin Solüsyonu Ile Glaze Edilmiş Karideslerin (Parapenaeus longirostris, Lucas 1846) Raf Ömrünün Ve Yağ Asitleri Kompozisyonun Belirlenmesi. TÜBİTAK (Proje no:115O500 ) Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Taçnur BAYGAR

 

  • Köycegiz Dalyanındaki Kefal Balıgı (Mugilidae) Türlerinin Et Kalitesi Ve Besin Kompozisyonunun Belirlenmesi. TÜBİTAK (Proje no:115O839). Proje Yürütücüsü; Araş. Gör. Dr. Yunus ALPARSLAN

 

  • Termal su siyanobakterisi Pseudanabaena sp’nin esansiyel yag ve fikobiliprotein içeriginin tespiti; yüksek saflıkta C-fikosiyanin ve C-fikoeritrin üretimi. SANTEZ (Proje no: 0608.STZ.2013-2). Proje Yürütücüsü: Doç. Dr. Ali GÜNLÜ

 

  • Portakal Kabuğu ve Yaprağından Elde Edilen Esansiyel Yağ ile Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamaların Karideslerin Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. TÜBİTAK (Proje no: 113O485, Tamamlandı 01.08.2014). Proje Yürütücüsü; Araş. Gör. Dr. Yunus ALPARSLAN
Projelerimiz
Yayınlarımız
Muğla Hava ve Deniz Durumu
Faydalı Linkler
Yukarı Çık